nazorgconsultatie

Nazorgconsultatie

Uw partner, vader of moeder is overleden. De eerste periode gaat als een waas aan u voorbij. De uitvaart moet geregeld worden. Gelukkig is er een uitvaartondernemer die u hierin kan begeleiden. Na de uitvaart beseft u dat u nog vele zaken te regelen heeft zoals het opzeggen van lidmaatschappen, bankrekeningen, telefoonabonnementen etc. Logischerwijs ziet u hier tegen op en weet u niet waar u moet beginnen. met Zorg & Respect kan u hierin begeleiden. Wij komen bij u langs voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat u eerst kennis kunt maken met ons en er vertrouwen kan ontstaan.

Goed. De eerste praktische zaken zijn geregeld maar nu komen er vragen voor op de lange termijn. Mijn vader hield de tuin bij. Mijn moeder kan dit lichamelijk niet meer aan. Hoe moet dit nu verder? Geen zorgen, wij regelen professionals die hand en spandiensten in en om het huis kunnen doen. Wij werken op maat dus of u nu tijdelijk of voor langere tijd hulp wilt, alles is mogelijk.

Naast de praktische zaken heeft u wellicht behoefte aan psychosociale ondersteuning bij het verwerken van het verlies van uw dierbare. Het is tenslotte niet niks. Emoties zoals verdriet, boosheid, onbegrip, eenzaamheid zijn geen vreemde gevoelens en hebben geen tijdslimiet. Indien u hier begeleiding bij wilt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.