zorgaanbod

Zorgaanbod

met Zorg & Respect levert kwalitatief goede zorg en begeleiding op een respectvolle en zorgvuldige wijze. Onze hulpverlening heeft een aantal kenmerken.

Laagdrempelig

Wij vinden het belangrijk wij op een eenvoudige wijze te benaderen zijn.
Wij hanteren geen wachtlijst en u wordt meteen geholpen. Ook in de avonduren en weekenden zijn wij bereikbaar per mail en telefoon.
U bepaalt zelf met welke problematiek u wordt geholpen en u als u iets niet wil vertellen, hoeft dat ook niet. Hoewel wij adviseren uw problematiek zo duidelijk mogelijk te beschrijven aan uw begeleider, zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze diensten

Regie

U heeft als cliënt de regie over uw zorg en begeleiding. Uw begeleider geeft u advies over uw problematiek maar u bepaalt welke wegen u bewandeld. Het is tenslotte uw leven en u staat aan het roer.

Respect voor iedereen

Wij hebben respect voor iedereen en oordelen niet. Onze professionals hebben jarenlange werkervaring in de zorg- en welzijnssector en mede hierdoor begrijpen wij dat iedereen, van jong tot oud, allochtoon of autochtoon, rijk of arm, in de problemen kan raken en af en toe een steuntje in de rug nodig heeft. Iedereen is dus welkom bij ons.

Wij zeggen geen nee!

met Zorg & Respect werkt op maat. Wij passen ons hulpaanbod aan op uw wensen en behoeften. Indien u bepaalde wensen heeft, zullen wij er alles aan doen om u in deze wensen te voorzien. Alles is bespreekbaar dus aarzel niet om uw behoeftes uit te spreken.

met Zorg & Respect werkt nauw samen met verschillende organisaties in de sector “Zorg en Welzijn”. Hierdoor heeft u als cliënt van met Zorg & Respect een breed hulpaanbod en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de problemen in uw leven. Wij regelen uw zorg!!

Begeleiding
Nazorgconsultatie
Coaching