Vacature psychologenpraktijk Rotterdam

Two Be is een goedlopende psychologenpraktijk met doorlopende instroom van nieuwe cliënten. Wij zijn daarom altijd wel op zoek naar nieuwe collega’s met nieuwe vaardigheden of expertises om onze praktijk verder te versterken. Het is ook mogelijk om binnen onze praktijk als ZZP’er werkzaam te zijn.

Op dit moment staat de volgende vacature open bij ons:

Bevlogen en bekwaam?
Two Be Praktijk is een middelgrote groepspraktijk in het centrum van Rotterdam met een paar kleine vestigingen in randgemeenten. We bieden basis- en specialistische zorg voor kind en jeugd, volwassenen en ouderen.

Naast individuele behandelingen door GZ-psychologen, basispsychologen, psychotherapeuten en een klinisch psychologe, is relatie- en gezinstherapie bij ons ruim vertegenwoordigd, met bijzondere aandacht voor cliënten uit andere culturen. Ook cliënten met LVB-problematiek kunnen bij ons terecht. Verder bieden wij groepstherapie voor sociale fobie, groepen voor schematherapie, zelfbeeldtraining, running therapie en mindfulness. Vaktherapie is voor ons in toenemende mate een ondersteunende factor in de behandeling. Zo is er een muziektherapeute werkzaam en een creatieve therapie beeldend.

Op basis van onze expertise kunnen wij ambulante behandeling bieden voor een breed spectrum van psychische problemen.

Omdat de vraag naar behandeling steeds sterker is toegenomen dreigen er vaker wachtlijsten te ontstaan, een onwenselijke ontwikkeling. Mede door het vertrek van een collega’s en verdere uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn we op zoek naar nieuwe collega GZ-psychologen K&J, klinisch psychologen en psychiaters. Zowel samenwerking als ZZP-er (de voorkeur gaat dan uit naar minimaal 2 dagen in de week), als in loondienst werkzaam zijn of een combinatie daarvan, behoren tot de mogelijkheden.

Onze praktijk wordt gekenmerkt door een informele sfeer, waar collega’s gewend zijn om van elkaars expertise gebruik te maken en bevlogenheid als het gaat om cliënten en het uitoefenen van ons vak met elkaar delen. Gevoel voor humor is zeker een pré. Er is een goed werkend en geroutineerd secretariaat dat mogelijk maakt om administratieve zaken snel en adequaat af te handelen.

Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze officemanager, Priscilla van der Linden, op 010-4130636 of per mail; secretariaat@twobe.org